Goed gedaan, jochie!

Oudere jongeren herinneren zich deze kreet ongetwijfeld. Uit de reclamefilmpjes van enkele decennia geleden. Een acteur prijst daarin een kruidenkaasje aan in onvervalst “Utregs Fraans”. Hij wordt daarvoor beloond door een Fransman (met alpinopet!) met “kgoet kgedaan, joggie!”

De acteur neemt die opmerking in ontvangst met een blije grijns. Dit is typerend voor hoe de meeste mensen reageren op een compliment.

Dat geldt ook voor onze gebruikers. Alleen hebben wij geen olijke Franse boeren met alpinopetjes. Wij hebben datascientists en een platform dat je feedback geeft op wat je hebt gedaan. Het laat je jouw voortgang zien ten opzichte van eerdere momenten. Ten opzichte van je doelen. En ook hoe je het doet in vergelijking tot soortgelijke gebruikers.

Het laat je zien wat het resultaat van je inspanningen is. Het helpt je relativeren als het misschien minder snel gaat dan je had gehoopt. En het kan je stimuleren om een stapje extra te zetten (als je wat achter dreigt te blijven).

En het aardige is dat het werkt voor zowel cliënten als behandelaren. We zijn tenslotte allemaal mensen. En het is voor ons belangrijk en prettig om te weten hoe we het doen. Voor ons eigen geestelijk welzijn.

Geestelijk welzijn, da’s pas fijn.

Meer weten? Neem contact op met info@newhealth.nl.

Blijf op de hoogte

Krijg onze laatste insights en ontwikkelingen in je mailbox.