Maatconfectie in de zorg: standaard en toch uniek

Ieder mens is uniek. Dat is een gegeven. En ook makkelijk, want dan kun je ze tenminste uit elkaar houden.

Foto van een vrouw met een bril. Ze kijkt blij en gebaart naar haar laptop.

Toch kunnen al die unieke mensen over het algemeen prima met standaardproducten en -diensten uit de voeten. Om mensen toch op maat te kunnen bedienen met standaardproducten zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten, verschillende kleuren en verschillende smaken. Schoenen in maat 46? Pizza met extra kaas erop? Shirt met extra lange mouwen? Kan allemaal met een vinkje in het juiste vakje.

Pas als je heel bijzondere wensen hebt, bijvoorbeeld een jasje met mouwlengte 12, dan komt er een meneer of mevrouw om de mogelijkheden met je te bespreken (en natuurlijk om die lange armen van jou eens te bekijken). En dan worden je mouwen extra lang gemaakt. Wel tegen een extra vergoeding, uiteraard.

Mooi stukje maatconfectie: Rigardus Rijnhout, de reus van Rotterdam, met zijn extra hoge fiets. (foto: Streekarchief IJsselmonde)

Omdat we uit onderzoek weten dat ook standaardprogramma’s voor psychische hulp voor de meeste mensen goed werken, bieden we deze ook in de meest voorkomende “maten” standaard aan. Bijvoorbeeld voor jongeren, ouderen, studenten, werknemers. En met de mogelijkheid tot maatconfectie. Bijvoorbeeld met extra oefeningen. Of met een extra module over slaapproblemen.

Zo kun je veel patiënten op maat bedienen met onze catalogus. En ook bij ons is het een kwestie van een vinkje in het juiste vakje.

Stoppen met de oude manier van werken zul je zelf moeten doen. Dat kunnen we niet voor je regelen. Wat we wél voor je hebben geregeld is dat online hulpverlening nu heel eenvoudig is. Net zo eenvoudig als het online bestellen van een pizza. Met of zonder extra ansjovis.

Eens proberen? Vraag een demo aan.

Blijf op de hoogte

Krijg onze laatste insights en ontwikkelingen in je mailbox.