Samenwerking Antes en NewHealth

Antes en NewHealth hebben de handen ineengeslagen om een nieuwe online module te ontwikkelen “Welkom bij Antes”. Het doel van deze module is om de drempel naar de intake te verlagen voor nieuwe cliënten en om no-shows op intakes te verminderen.

De module biedt informatie over de ambulante intake en online zelfhulp gedurende de wachttijd. Daarnaast bevat het praktische informatie, zoals locatievideo’s over bereikbaarheid. Sinds april wordt de module automatisch klaargezet door de aanmeldafdeling na inschrijving van de cliënt. Cliënten vinden de module in het online cliëntenportaal.

De eerste feedback van gebruikers is positief. Zij waarderen de module vanwege de behulpzame informatie en de overzichtelijkheid. Een cliënt schrijft: “De module helpt om thuis, in alle rust, te bedenken wat je kan antwoorden, en dan is zo'n gesprek makkelijker.”

De samenwerking tussen Antes en NewHealth laat zien hoe coproductie kan bijdragen aan het oplossen van uitdagingen in de geestelijke gezondheidszorg. Door innovatieve oplossingen te bieden, kunnen organisaties de zorg voor cliënten verbeteren en efficiënter maken.

Blijf op de hoogte

Krijg onze laatste insights en ontwikkelingen in je mailbox.