Een rij met grachtenpanden in Amsterdam. Voor in de foto zie je water. Achterin blauwe lucht.

Organisatie

Wij geloven dat de zorg verfijnder en vloeiender kan. Door deze los te koppelen van plaats en tijd. Met digitale instrumenten die een behandelplan ondersteunen. Zorgverlening gaat zo verder dan de behandelkamer en wordt effectiever.

NewHealth en ORTEC

Als je aan e-health denkt, denk je aan modules. Wij vinden dat de nieuwe vorm van e-health intelligenter moet zijn dan wat het nu is. Daarom werken we samen met ORTEC. Zij weten heel veel over het slimmer maken van bedrijfsprocessen. Dit doen zij met onderzoeken naar (online) informatie. Wij als NewHealth maken die technieken menselijk en toegankelijk.

Wij willen een platform dat jou ondersteunt én adviseert. Die tips geeft die specifiek voor jou of voor je cliënt toepasbaar zijn. Zodat je cliënt steeds makkelijker inzicht krijgt in de eigen situatie. En jij daardoor ook. Welke valkuilen spelen een rol? Wanneer zijn die nog meer aanwezig? Wat is de slimste aanpak? Dat soort vragen willen wij kunnen beantwoorden. En dat gaan we ook doen.

Onze wortels liggen in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) van Nederland. We kennen de spelregels binnen de zorg. De vraag naar psychische hulp. En de behandelcultuur in de Nederlandse GGZ.

Het NewHealth-merk is in 2022 gelanceerd. Ons team bestaat uit oudgedienden en specialisten van NewHealth Collective en Stichting mirro.

NewHealth Collective werd in 2013 opgericht, samen met Parnassia Groep. In 2016 kwam Mentalshare Direct erbij: de aanbieder van Minderdrinken en Kleurjeleven. Stichting Mirro startte in 2012, met als doel om de GGZ beter, toegankelijker en betaalbaarder te maken. We zijn in 2020 met z'n allen gaan samenwerken om nog effectievere producten te maken.

Een foto van het ORTEC gebouw in Zoetermeer. Dit is het hoofdkantoor. Je ziet een strakblauwe lucht.

Leer ons beter kennen

Als GGZ-specialist hebben we een boel expertises in huis. Psychologen, ontwikkelaars, marketeers, accountmanagers en designers. Leer het team beter kennen of ga naar onze werken bij pagina. Hier lees je meer over onze bedrijfscultuur en openstaande vacatures.

Het team Werken bij

Wat wij belangrijk vinden

Een foto van directeur Frank en module ontwikkelaar Naomi. Ze lachen naar de camera.
Mensgericht
Een foto van drie collega's. Eentje maakt een foto, de ander belt en de ander noteert.
Specialistisch
Een foto van drie collega's die op een kluitje staan en trots naar de camera kijken.
Intelligent
Een foto van een boom met roze bladeren tegen een blauwe lucht. Onze huisstijl is overal!
Toegankelijk
Een foto van Esmee die een verloren portemonnee teruggeeft aan haar collega Ilja.
Betrouwbaar