Wie zijn wij?

Bij NewHealth werken fijne mensen met veel ervaring en kennis. Van enthousiaste contentontwikkelaars tot een servicemedewerker die van alle markten thuis is. Een psycholoog die niets liever doet dan mensen helpen. Communicatieprofessionals die klanten extra blij maken. .NET en backend ontwikkelaars die elke dag voor een veilig en betrouwbaar platform zorgen. En een Test- & Releasemanager die alle technische taal begrijpelijk maakt voor de rest van het team.

We hebben drie kantoren: in Amsterdam, Zoetermeer en Utrecht. Op ons kantoor in Amsterdam is er altijd een lekkere lunch, voor weinig. Ook hebben we een paar keer per jaar een Heidag. We komen dan samen op een toffe locatie, zoals het Rosarium in Amsterdam (2022). We brainstormen over de toekomst van ons bedrijf, geven presentaties en goodies, maken elkaar aan het lachen en doen iets leuks.

Een foto van het team van NewHealth. Bijna alle collega's zijn hierop te zien.

Onze cultuur

Werk maakt een groot deel uit van je leven. Daarom is het prettig om een leuke baan te hebben. Eentje waar je energie van krijgt. En waar je 's ochtends voor uit bed komt. Eentje waar je verbinding vindt met je collega's, van wie je leert en die je inspireert. Dat is ook goed voor je mentale fitheid. Want daar zetten we ons iedere dag voor in.

We zijn lekker menselijk. De directeur bel je gewoon op. Of je stuurt een appje. Collega's kun je altijd Teamsen. Thuiswerken is al jaren de norm bij ons, nog voor de hele happening. Maar we gaan ook graag naar kantoor, omdat we het gezellig vinden om elkaar weer te zien.

We staan open voor elkaars ideeën. En voor feedback. Op die manier kunnen we groeien. Zo worden we elke dag beter.

Foto van NewHealth-collega's. Frank deelt NewHealth-kerstballen uit die zijn ontworpen door Esmee.
Foto van directeur Frank. Hij staat voor een scherm met Mirro en NewHealth erop. Hij lacht breed.
Foto van het markt team van NewHealth. Bestaande uit communicatie, service en accountmanagers.
Foto van drie medewerkers van NewHealth. Ze staan buiten in de zon en lachen breed.
Foto van het NewHealth team in 2021. Dit is niet de huidige club. Er zijn een paar nieuwe mensen.
Foto van Esmee en Stephanie die de customer journey presenteren tijdens de Heidag 2022.

Medewerkers aan het woord

Lees wat medewerkers vinden van NewHealth

 • Een foto van Frank Koster. Hij werkt als psycholoog bij NewHealth.
  “Bij NewHealth zetten we echt stappen in het ontwikkelen van e-health modules. De tevredenheid die ik bij cliënten ervaar en de energie die ik daarvan krijg: Dat is voor mij de drijfveer!”
  Frank Psycholoog
 • Een foto van Esmee. Zij werkt als content manager bij NewHealth.
  “Als je werk je hobby is. Dat is toch prachtig? Daarom werk ik bij NewHealth. Eindeloos creatief. Met warme mensen. En dan ook nog iets bijdragen aan de wereld.”
  Esmee Contentmanager
 • Een foto van Ilja. Hij werkt als back-end developer bij NewHealth.
  “We bieden een maatschappelijke waarde. Dat vind ik belangrijk in mijn werk. Ik verbeter mezelf en mijn werk iedere dag. Die vrijheid krijg ik hier.”
  Ilja Backend ontwikkelaar
 • Een foto van Wouter. Hij werkt als product owner bij NewHealth.
  “Wensen van onze gebruikers en klanten vertalen naar concrete mogelijkheden of modules. En dit samen, met een fijne groep collega’s, bereiken. Dat is waar ik energie van krijg.”
  Wouter Producteigenaar
 • Een foto van Frank Verhoef. Hij is de directeur van NewHealth.
  “NewHealth, dat is een passie voor me. Met digitale innovaties de zorg verbeteren. Door een betekenisvol product te maken voor mensen met psychische klachten. Met een fantastisch team.”
  Frank Directeur
 • Een foto van Claudia. Zij werkt als accountmanager bij NewHealth.
  “Creatief bezig zijn met marketing. Dat is het allerleukste van mijn baan. Het gebruik stimuleren. En zo de mentale gezondheid in Nederland verbeteren.”
  Claudia Accountmanager
 • Een foto van Maarten. Hij werkt als programmamanager bij NewHealth.
  “Geestelijke gezondheid is heel belangrijk. Daar moeten we zuinig op zijn. Alles wat we daaraan kunnen bijdragen, is waardevol. En het is leuk om te doen.”
  Maarten Programmamanager
 • Een foto van Jasmijn. Zij werkt als content developer bij NewHealth.
  “Wanneer er een nieuwe module live gaat, geeft dat zo’n kick! En nog leuker is om daarna reacties te lezen van gebruikers. Dat is waar je het voor doet.”
  Jasmijn Contentontwikkelaar
 • Een foto van Henno. Hij werkt als senior accountmanager bij NewHealth.
  “NewHealth is een ontzettend leuke organisatie, die groeiend en ontdekkend is. Met hele leuke collega’s, die allemaal ondersteunend zijn. Een gezellige club!”
  Henno Senior Accountmanager
 • Een foto van Jos. Hij werkt als .NET developer bij NewHealth.
  “Een technisch uitdagende plek. Elke keer vernieuwend met de nieuwste technieken. Met de vrijheid om daar zelf keuzes in te maken. Daarom werk ik graag bij NewHealth.”
  Jos .NET ontwikkelaar
 • Een foto van Bianca. Zij werkt als service medewerker bij NewHealth.
  “Elke dag blijer. Dat word ik van mijn collega’s en het doel waar we samen aan werken. Ik zoek altijd creatief naar de beste oplossing voor iedere klantvraag.”
  Bianca Servicemedewerker
 • Een foto van Martin. Hij werkt als test- en releasemanager bij NewHealth.
  “Uiteindelijk doen we dit voor onze cliënten. Een faciliterende rol. Zodat cliënten hun dagelijks leven weer aankunnen en beter functioneren. Dààr doe je het voor.”
  Martin Test- & Releasemanager
 • Een foto van Martine. Zij werkt als commercieel manager bij NewHealth.
  “Bij NewHealth helpen we mensen mentaal beter worden. Met leuke collega’s die altijd voor elkaar klaarstaan. De sfeer is prettig en open. Alles is bespreekbaar.”
  Martine Commercieel Manager
 • Een foto van Friederike. Zij werkt als coach bij NewHealth.
  “Weten dat je iemand (weer) op de goede weg helpt. En zwaardere problematiek kunnen voorkomen. Dat geeft me veel positieve energie! Bij NewHealth kun je echt een verschil maken.”
  Friederike Coach
 • “Het idee dat ik een bijdrage lever aan vooruitstrevende en toegankelijke zorg. Dat geeft mij energie. Mensen staan centraal. Dat merk je echt bij NewHealth!”
  Naomi Contentontwikkelaar
 • “Werken bij NewHealth is hartstikke leuk! Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen. En we werken aan mooie modules die erg zinvol zijn voor de zorg.”
  Marjolein Contentontwikkelaar
 • “Ik vind het prachtig dat we impact maken. Dat we een bijdrage leveren aan een beter leven. Om daar mijn kennis voor in te zetten. Zodat iedereen van NewHealth hoort.”
  Stephanie Implementatie specialist

Vacatures

Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je wel bij ons komen werken? Neem dan gerust contact op en we helpen je graag verder.

info@newhealth.nl

070 - 314 24 95